Volledige afsluiting N388

Maandag 30 mei, dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni is de N388 van 7.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s avonds geheel afgesloten voor verkeer. In deze periode wordt het asfalt van de N388 gefreesd en een nieuwe laag asfalt aangebracht.

 

De afsluiting van de N388 geldt zowel voor fietsers als autoverkeer. Daarnaast zijn ook de hulpdiensten en de vuilophaaldienst op de hoogte van de stremming. Bij calamiteiten kunnen de hulpdiensten wel gebruikmaken van het werkvak. Slechte weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de aanvang en de duur van de werkzaamheden. Mocht de planning veranderen door slecht weer, dan informeren wij u hier over via onze omgevingsmanager.

 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van woningen in de omgeving zal tijdens de werkzaamheden beperkt zijn. Het kan betekenen dat bewoners wellicht enige tijd moet wachten voordat zij verder kunnen. Ook adviseert de aannemer om uw voertuig buiten het werkvak te parkeren. Omwonenden zijn hierover per brief door de aannemer geïnformeerd.

 

 

Contact

Bij vragen kunt u contact opnemen met uitvoerder KWS via Roelf Smedema, door te mailen naar rsmedema@kws.nl of te bellen naar 06 1100 7762.