Terugblik bewonersbijeenkomst N388 en Dijkweg

Op 30 maart is de voortgang van de uitvoering tijdens een bewonersbijeenkomst besproken in “de Kiep”. De direct omwonenden van de Bakkerom (N388) en de Dijkweg waren hiervoor uitgenodigd.

 

Vrijwel alle genodigden waren aanwezig ( ca 30 bewoners) en kregen in een presentatie, uitleg over de voortgang van de werkzaamheden aan de brug en stuw bij de N388, het concept groenplan en de eerste aanzet/ideeën voor recreatieve voorzieningen. De presentatie van de avond kunt u hieronder bekijken.

De hoofdslide van de presentatie, bestaande uit een foto van het bergingsgebied De Dijken Bakkerom, met daarboven de Titel Polder de Dijken Bakkerom en de N388, en de datum 30 maart 2022. Linksonderin zien we het logo van het zuidelijkwesterkwartier

Klik op de afbeelding om de presentatie te openen.

 

We kijken terug op een goede bijeenkomst waarbij er positieve feedback en aanvullende voorstellen kwamen op de getoonde presentatie en toelichting. Vele vragen zijn beantwoord en er zijn afspraken gemaakt met de bewoners die een uitrit hebben op de Bakkerom (N388) om aan “de keukentafel” de aansluiting op de  Bakkerom (N388) te bespreken. Dit omdat dit veelal maatwerk afspraken zijn.