Even voorstellen: Pina Dekker

Ook deze maand verwelkomen we een nieuw gezicht bij de Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier! Pina Dekker is begin februari gestart bij Prolander en stelt zichzelf hieronder kort voor.

 

“Per 1 februari ben ik begonnen voor 1 dag in de week, om alvast wat zaken op te kunnen starten. Vanaf maart ga ik voor 3,5 dag per week aan de slag voor Prolander. Daarvan werk ik 1,5 dag per week voor de Hunze en 2 dagen per week voor het Zuidelijk Westerkwartier. In het ZWK start ik als trekker van twee werkgroepen: recreatie en toerisme in Polder de Dijken-Bakkerom en De Drie Polders.

 

Portretfoto van Pina Dekker

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Sinds 2 jaar werk ik als zzp’er en adviseur groene ruimte. Naast mijn werk ben ik ook nog bezig met de afronding van twee andere opdrachten, waarvan één in de gemeente Westerkwartier.”

 

Wat is je eerste indruk van het werk in het ZWK?

“Prachtige programma’s, interessante deelprojecten, prettige collega’s en goede werksfeer.”

 

Waar kijk je het meest naar uit?

“Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe gebieden, de mensen en de opgaven waar ze mee bezig zijn te leren kennen. Ik kijk er nu vooral naar uit om met minder projecten tegelijk aan het werk te zijn, want het is nu wel een beetje hectisch. Terwijl mijn goede voornemen voor dit jaar is om minder uren te maken. Zodat ik ook tijd over houd voor andere belangrijke zaken zoals familie en vrienden. Maar ik geniet ook erg van de leuke opdrachten waar ik aan werk. Ik hoop dat ik er als werkgroeptrekker aan kan bijdragen dat werkgroepleden hun deelname aan de werkgroep als zinvol ervaren en zich herkennen in een mooi en gezamenlijk resultaat.”