Effect van de verlengde lockdown

Ondanks dat we al maanden te maken hebben met corona en de maatregelen die hierbij komen kijken, gebeurt er veel in de gebiedsontwikkeling van het Zuidelijk Westerkwartier. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en er wordt veel werk verzet. Lees hier meer.

Impact

Door de verlenging van de lockdown tot en met 9 februari, is het helaas nog niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Dat is een gemis. De ervaring leert dat deze bijeenkomsten altijd erg waardevol zijn geweest. We kijken per gebied wat nodig is om u als bewoner te informeren en het gesprek met u aan te gaan over de huidige en toekomstige werkzaamheden. Het gaat immers vaak om werkzaamheden die in uw ‘achtertuin’ plaatsvinden. We zijn ons bewust van de impact.

Communicatie

Een update over de gebiedsontwikkeling ontvangt u nu vaak per brief, nieuwsberichten op de website, de nieuwsbrief en Twitter. Maar we zijn ook aan het kijken of we in het vervolg online bijeenkomsten kunnen organiseren. Zo zorgen we voor interactie en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Mocht u vragen hebben kunt u overigens altijd terecht bij projectleider ErnstJan Cornelius. U kunt hem bereiken via e.cornelius@prolander.nl of via 06-52401179.