Vergadering gebiedscommissie op maandag 28 september

Op maandag 28 september staat de eerstvolgende vergadering van de gebiedscommissie gepland. De gebiedscommissie wordt bijgepraat over de voortgang en planning in het ZWK.

Vanwege de coronamaatregelen vindt deze vergadering niet fysiek plaats, maar online. Voor belangstellenden is het niet mogelijk om deze online vergadering bij te wonen. U kunt wel vooraf aan de vergadering een schriftelijke inspreektekst insturen wanneer u een vraag of een mening hebt over een bepaald onderwerp. U bent vrij om hier verder invulling aan te geven.

Wilt u gebruik maken van deze optie? Dan kunt u uw inspreektekst per mail aanleveren bij secretaris ErnstJan Cornelius via e.cornelius@prolander.nl. Dit kunt u doen vóór maandag 28 september 12.00 uur. De secretaris zorgt ervoor dat ingestuurde inspreekteksten behandeld worden tijdens de vergadering. Als er reacties vanuit de Gebiedscommissie komen worden deze teruggekoppeld aan de afzender.

Agendapunten

De agendapunten van de vergadering bestaat uit het bijpraten van de gebiedscommissie over de voortgang en planning in het Zuidelijk Westerkwartier. Na de vergadering wordt de voortgang en planning ook op de website geplaatst, onder het kopje nieuws. Dit geldt ook voor de schriftelijk ingestuurde teksten, met daarbij een eventuele reactie van de Gebiedscommissie.