Wandelexcursies Dwarsdiep op 11 juni

Op zaterdag 11 juni organiseren we drie wandelexcursies in het Dwarsdiepgebied. Tijdens deze rondwandelingen praten wij u graag bij over de huidige stand van zaken van de plannen voor het Dwarsdiepgebied. Tijdens de wandeling is er natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen, uw eventuele zorgen te uiten en wensen aan te geven.

 

Programma

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: Elke wandelexcursie begint met een toelichting op de lopende onderzoeken en de planvorming. Daarna wandelen we per wandelexcursie langs een aantal lokale locaties in het gebied die aan verandering onderhevig zijn en of die interessant zijn voor nadere toelichting. Dit kunnen ook locaties zijn waar u zelf aandacht voor wilt vragen. Heeft u vragen over een bepaalde locatie en wilt u deze toevoegen aan de lokale wandelroute? Geef dit dan graag aan in het aanmeldformulier, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het uitwerken van de routes.

De drie wandelexcursies zijn:

  1. Buurtschap en omgeving Hamrik
    Tijd 9.30 uur – 11.30 uur
  2. Buurtschap en omgeving Roordaweg, Wilgepad en Lietsweg
    Tijd 12.00 uur – 14.00 uur
  3. Buurtschap en omgeving Lucaswolde, Hooiweg, Oosterweg, Beldam en Munnikeweg
    Tijd 14.30 uur – 16.30 uur

 

Dinsdag 7 juni inventariseren we alle aanmeldingen en woensdag 8 juni werken we de definitieve routes uit. Mochten er voor één of meerdere wandelexcursies te weinig aanmeldingen zijn, dan kijken of de wandelingen kunnen samenvoegen. Deelnemers worden hiervan woensdag aan het einde van de dag op de hoogte gebracht via deze website en via de mail.

 

Aanmelden

Wandelt u mee op 11 juni? Meldt u dan voor maandag 6 juni aan voor één van de excursies via het onderstaande formulier.

 

Naar het aanmeldformulier

 

 

Let op! Tijdens de excursie gaat u wandelen naar verschillende locaties. Zorg voor comfortabel schoeisel en kledij.

     

 

 

Een sloot in het Dwarsdiepgebied      Een looppad en brug in het dwarsdiepgebied